Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدف اصلی این سونوگرافی تعیین زمان بارداری و تعیین دقیق زمان زایمان، دیدن ضربان قلب جنین و معلوم شدن وجود یک یا تعداد بیشتری جنین در رحم است.

پزشک شما ممکن است از این سونوگرافی برای غربالگری مشکلات ژنتیکی و نیز بررسی وجود احتمالی مشکلات در رحم یا گردن رحم استفاده کند.

تعیین جنسیت جنین و کسب اطلاعات بیشتر درباره کالبدشناسی او در سونوگرافی بعدی در بین هفته ۱۸ تا ۲۲ بارداری انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سونوگرافی معمولی یک تصویر دوبعدی از سطح مقطعی از جنین به دست می‌دهد. برخی از مرکز تبلیغ انجام سونوگرافی سه‌بعدی و حتی چهاربعدی را انجام می‌دهند. این اسکن‌های پیشرفته ضروری نیستند، اما ممکن است در صورتی که شک به وجود ناهنجاری مانند شکاف کام وجود داشته باشد، تصویر واضح‌تر انها ممکن است به تشخیص کمک کند.

سونوگرافی دوران بارداری به طور شیوه می‌تواند انجام شد، از روی شکم و از راه واژن. اگر بارداری شما در مراحل بسیار اولیه باشد، ممکن است سونوگرافی از راه واژن انجام شود، چرا تصویر دقیق‌تری از جنین که هنوز خیلی کوچک است، به دست می‌دهد.

برای انجام سونوگرافی روی شکم، مثانه شما باید کاملا پر شده باشد. مثانه پرشده باعث به بالا راندن رحم می‌شود و روده‌ّ‌ها را به کنار می‌زند، بنابراین دیدن رحم راحت‌تر می‌شود.

پزشک اندکی ژل روی وسیله دستی به نام مبدل یا «ترانسدیوسر» می‌مالد و آن را روی شکم شما حرکت می‌دهد. این ترانسدیوسر امواج صوتی از خود ساطع می‌کند که با برورد با استخوان‌ها، مایعات و بافت‌های جنین بازتاب می‌یابند و می‌تواند تصویری از جنین درون رحم بسازند. شما می‌تواند جنین‌تان را در صفحه تلویزیونی ببینید.

برای انجام سونوگرافی از راه واژن، مانند انجام معاینه لگنی، باید از کمر به پایین برهنه شوید و و پاهایتان را روی رکاب‌های تخت معاینه بگذارید. پزشک ترانسدیوسر را به یک غلاف کاندوم‌ماننند می‌پوشاند و روی آن ژل لغزنده‌کننده می‌مانند تا بعد وارد واژن شود.

انجام سونوگرافی در دوران بارداری مهم است، زیرا به سرعت اطلاعات زیادی درباره جنین‌تان در اختیار دکترتان می‌گذارد. سونوگرافی در بارداری خطری ندارد. اگر احتمالا سونوگرافی مشکلی را نشان دهد، ممکن است لازم باشد برای سونوگرافی دوم یا آزمایش‌های دیگر به مطب بازگردید.

کد خبر 540938 برچسب‌ها زنان - حاملگی مجله نکته بهداشتی روز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زنان حاملگی انجام سونوگرافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۸۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران  درباره آمار‌های کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمار‌ها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم‌تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشور‌های اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالاو به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشور‌های غربی برای تأمین نیاز‌های جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست. دکتر اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و درنهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های خوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند. دکتر اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • اقدام علیه اوسمار و نکونام/ خودزنی به سبک ۲ بازیکن پرسپولیس و استقلال
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند